google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не смятам, че това ще повлияе негативно на другите играчи. Фокусирани сме изцяло върху предстоящите мачове и Антони също трябва да бъде.

Завръщането в групата на тима на бразилския нападател Антони няма да повлияе негативно на представянето на останалите футболисти. Това мнение изрази мениджърът Ерик тен Хаг преди домакинството на Кристъл Палас от седмия кръг на Висшата лига.

Няколко часа преди днешната пресконференция на Тен Хаг от “Олд Трафорд” съобщиха, че разрешават на Антони отново да тренира с първия отбор и да бъде включван за участие в предстоящите мачове. На 10 септември бразилецът бе отстранен временно заради разследването срещу него за домашно насилие – обвинения, които той отрича напълно.

Антони няма да играе срещу Палас, но може да се появи в игра още следващата седмица.

“Клубът направи изявление по случая, което мисля, че е достатъчно ясно”, каза Тен Хаг.

“Не смятам, че това ще повлияе негативно на другите играчи. Фокусирани сме изцяло върху предстоящите мачове и Антони също трябва да бъде. Утре той ще бъде на тренировъчното игрище. Искам да го видя как се представя, но знам, че е здрав и във форма”, допълни нидерландецът, който работи с Антони и в Аякс.

Официални обвинения към футболиста няма повдигнати нито от страна на прокуратурата в Бразилия, нито от тази във Великобритания, въпреки интервюто, което даде бившата приятелка на футболиста Габриела Кавалин. Самият играч вече е предал на властите своите доказателства, с които отрича обвиненията на Кавалин, както и тези на други две бивши негови приятелки – Райса де Фрейтас и Ингрид Лана.