Манчестър Юнайтед обмисля продажбата на защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" са готови да продадат Алекс Телеш

Според информация на Mirror, тимът на Манчестър Юнайтед е готов да продаде Алекс Телеш през това лято след неубедителните изяви на бразилеца в двата си сезона на “Олд Трафорд”.

Откакто се присъедини към Ман Юнайтед от Порто през 2020 г., Алекс Телеш никога не е успявал да убеди ръководителите и феновете на Манчестър Юнайтед в способността си да прави разлика в атака или защита, с изключение на няколко впечатляващи моментни изяви. Ролята му изисква от играча да бъде най-добрата си версия в голям клуб и да се представя възхитително и в двата края на терена.

Бразилецът си беше изградил репутация на атакуващ краен защитник в Порто – нещо, за което публиката на Олд Трафорд копнееше да види. Вместо това Телеш беше до голяма степен неубедителен с представянето си в клуба и сега Ман Юнайтед са готови да го продадат.

Нещо повече, имаше съобщения за сериозен конфликт между Телеш и 19-годишния Ханибал Мейбри на тренировъчната база няколко дни след катастрофалното поражение на Манчестър Юнайтед от Брайтън. Съобщава се, че клубната йерархия не е останала впечатлена, заедно с новия мениджър Ерик тен Хаг, който изглежда е взел своето решение.

Манчестър Юнайтед са готови да продадат защитника на разумна цена, тъй като смятат, че играчът ще има ухажори. Дори се говори, че бившият му клуб Порто би желал да си го върне обратно.