Манчестър Юнайтед официално обяви 5,5 – годишния си договор с Фернандеш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед и Бруно Фернандеш официално подписаха 5,5 – годишен договор.
Той включва също така и опция за още един сезон, съобщават от пресслужбата на “червените дяволи” в уебсайта на клуба.

Според други източници, Манчестър Юнайтед е платил на Sporting 25 милиона евро за 25-годишния португалец, като сумата за трансфер е с възможност да набъбне с нови 25 милиона евро, които бъдат изплатени във вид бонуси.

Манчестър Юнайтед официално обяви 5,5 – годишния си договор с Фернандеш 1

В настоящата кампания Фернандеш отбеляза 15 попадения и даде 14 асистенции в 28 срещи във всички турнири на клубно ниво.

Манчестър Юнайтед в момента е на пето място в класирането на английската Висша лига. В 24 срещи екипът на Оле Гунар Солскер отбеляза 34 точки.

Също така, ръководството на Манчестър Юнайтед възнамерява да засили атакуващата линия на отбора преди затварянето на зимния трансферен прозорец. 

Един от вариантите за “червените дяволи” е да привлекат нападателя на китайския клуб “Далиан Ифан” Хосе Саломон Рондон, съобщава The Times.

„Манкунците“ също се интересуват от нападателя на Милан Кшищоф Пьонтек , но полякът вече се е съгласил да премине в берлинската Херта.

Рондон играе за Далиан Ифанг от лятото на 2019 година. Преди това футболист на Венецуела защитаваше цветовете на Уест Бромич Албион, Нюкасъл Юнайтед, Зенит, Рубин, Малага, Лас Палмас и Арагуа.

Манчестър Юнайтед официално обяви 5,5 – годишния си договор с Фернандеш 2

В 11 мача от китайската Суперлига на сезон 2019, Саломон вкара 5 гола и даде 3 асистенции.

Договорът на Рондон с Далиан Ифан е валиден до 31 декември 2022 г. Трансферната стойност на нападателя се оценява на 10 милиона евро.