Манчестър Юнайтед отново преследва Френки де Йонг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барселона обаче няма намерение да се разделя с нидерландския национал

Според информация на испанското издание Mundo Deportivo, Френки де Йонг отново е обект на интерес от страна на английския гранд Манчестър Юнайтед. Както е известно, “червените дяволи” се провалиха с опита си да подпишат с 26-годишния играч миналото лято. И през тази година обаче Барселона няма намерение да приема никакви оферти за полузащитника.

Френки де Йонг се присъедини към Барселона от Аякс през юли 2019 г. Той има 183 мача за Барселона, като е записал 15 гола и 21 асистенции . Безкрайните финансови проблеми на Барселона постоянно оставят бъдещето му несигурно, а играчът е цел на Манчестър Юнайтед от доста време.

Манчестър Юнайтед се опита да си осигури услугите на де Йонг миналото лято, но не успя да го привлече. Въпреки че Барселона щеше да се съгласи на трансфер, нидерландецът не искаше да напусне клуба. И Манчестър Юнайтед в крайна сметка подписа с Каземиро, за да подсили халфовата си линия.

Сега изданието Mundo Deportivo смята, че 26-годишният футболист все още е в списъка с трансферни цели на Манчестър Юнайтед. Медията пише, че “червените дяволи” са влезли в контакт с Барселона за него. Каталунският гранд обаче няма да приеме оферти за Де Йонг, който също не иска да напуска клуба. Така от Ман Юнайтед трябва да се насочат към друг полузащитник това лято.

Още от: трансфери Манчестър Юнайтед