Манчестър Юнайтед поглежда към капитана на Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" искат да се подсилят с Уго Лорис

Манчестър Юнайтед може да се пробва да привлече вратаря на Тотнъм Уго Лорис през лятото. 34-годишният национал на Франция има желание да напусне Северен Лондон и да опита ново голямо предизвикателство в кариерата си, което може да бъде и последно за него.

В последно време имаше информации, че Лорис може да се завърне във Франция, след като интерес към него има шампионът на страната Пари Сен Жермен, където наставник е Маурисио Почетино, с когото работиха заедно в Тотнъм преди време.

Манчестър Юнайтед обаче е готов да се намеси в борбата за стража на “шпорите”, пише „L’Equipe“. В момента Лорис кара деветия си сезон в Тотнъм, но все още не е завоювал нито един трофей с клуба. Вратарят ще има шанс да стори това в предстоящия финал за Купата на Лигата срещу Ман Сити през април.

Мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер пък ще иска отборът да привлече нов вратар, след като смята след края на сезона да се раздели с един измежду Давид Де Хеа или Дийн Хендерсън, които в момента се борят за титулярното място на вратата на тима от “Олд Трафорд”.