Манчестър Юнайтед проявява интерес към Николас Нкулу
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед се интересува от Николас Нкулу, който изглежда ще напусне Торино като свободен агент това лято

Според информация на италианското издание Tuttosport, халфът на Торино Никола Нкулу е трансферна цел на Манчестър Юнайтед. 30-годишният футболист, който може да да напусне Торино като свободен агент, също е обект на интерес и от Лийдс Юнайтед.

Нкулу се присъедини към Торино от Лион през лятото на 2017 г. и оттогава е опора в защитата на тима от Серия А. Досега камерунският национал е записал 128 участия за “биковете” се превърна в един от най-класните играчи в Италия в момента. През този сезон халфът играе по-рядко, но изглежда има много почитатели, особено като се има предвид факта, че той ще бъде на разположение за безплатен трансфер през лятото. Футболистът е следен от Манчестър Юнайтед, който ще търси централен защитник през лятото.

Хари Магуайър присъства почти винаги в сърцето на защитата на Манчестър Юнайтед от пристигането му в Манчестър Юнайтед. Английският национал обаче не е имал постоянен партньор, особено този сезон, тъй като Виктор Линделоф се бори от хроничен проблем с гърба, докато Аксел Туанзебе не успя да остане във форма за продължителен период. В допълнение, тъй като Ерик Байи често има проблеми с контузии по време на престоя си в Манчестър Юнайтед, е наложително “червените дяволи” да подпишат с централен защитник. За тази цел испанският бранител Пау Торес е един от играчите, които се считат за трансферна цел на Юнайтед, както и Нкулу.

Бранителят на Торино едва ли ще бъде дългосрочно решение за Манчестър Юнайтед, като се има предвид, че този месец ще навърши 31 години. Вместо това някой като Никола Миленкович, друга звезда от Серия А, свързана с Манчестър Юнайтед, би бил по-добра трансферна цел, като се има предвид предпочитанието на Юнайтед да мисли за бъдещето.

Все пак изглежда, че английският гигант се интересува от Нкулу, но пък Лийдс Юнайтед може да е фаворит за подписа му, като се има предвид, че камерунецът е играл преди това под ръководството на Марсело Биелса.