Манчестър Юнайтед с интерес към Горецка и Сане от Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" обмислят нов двоен удар от "Алианц Арена"

В Манчестър Юнайтед следят внимателно развитието на ситуацията около двама играчи на Байерн Мюнхен – полузащитника Леон Горецка и крилото Лерой Сане, съобщава журналистът на Sky Germany Флориан Платенберг. През летния трансферен прозорец “червените дяволи” вече привлякоха дуо от “Алианц Арена” – Матайс де Лихт и Нусаир Мазрауи.

Юнайтед търси начини да подсили своя състав, особено пред защитата и Горецка е сред потенциалните цели. 29-годишният полузащитник е привлекателна опция, като клубът е готов да изчака до лятото, когато той ще навлезе в последната година от договора си с Байерн и ще може да бъде привлечен на доста по-ниска цена.

Самият Горецка изразява желание да остане в Байерн поне до края на сезона, преди да реши бъдещето си, което автоматично изключва евентуален трансфер през януари.

По отношение на Лерой Сане, преговорите за нов договор с Байерн продължават, тъй като контрактът на крилото изтича през следващото лято. Ако не бъде постигнато споразумение, Сане може да стане свободен агент.