Манчестър Юнайтед се свърза с Почетино, Солскяер пред уволнение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед преговаря с бившия наставник на Тотнъм

Много скоро Манчестър Юнайтед може да има нов треньор. “Червените дяволи” са осъществили контакт с бившия мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино. Аржентинецът е основен фаворит да замени на поста старши-треньор Оле Гунар Солскяер, след като Ман Юнайтед няма напредък под ръководството на норвежкия мениджър.

„Червените дяволи“ допуснаха играха разочароващо и загубиха снощното си гостуване на Истанбул Башакшехир с резултат 1:2 в Шампионската лига. Във Висшата лига Ман Юнайтед също не се представя добре, а в миналия кръг допусна домакинска загуба от Арсенал с 0:1. След шест изиграни двубоя тимът на Солскяер е 15-ти в класирането.

„Manchester Evening News“ излиза с информация, че ръководството на “червените дяволи” вече планира уволнението на Солскяер, след като е осъществил контакт с представителите на Почетино.

Бившият наставник на Тотнъм е без работа вече една година, след като миналия ноември беше освободен от “шпорите” заради незадоволителни резултати. Аржентинецът много пътри е споменавал, че има желание да се завърне начело на клуб от Висшата лига и съвсем скоро това може да стане факт, ако поеме Манчесър Юнайтед.