google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трансферното лято за ,,червените дяволи" със сигурност ще продължи с още трансфери

Манчестър Юнайтед е започнал дискусии с Монако относно потенциалното закупуване на Юсуф Фофана, който е силно свързван с преминаване в Милан това лято. ,,Червените дяволи” вече си осигуриха подписите на нападателя Йошуа Зиркзее и 18-годишния централен защитник Лени Йоро за обща сума от около 88 милиона паунда през настоящия трансферен прозорец.

Плановете на новия частичен собственик – сър Джим Радклиф обаче все още не са завършени, тъй като се очаква той да прибави нов вътрешен халф и още един централен защитник към селекцията на Ерик Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед беше свързван с няколко полузащитници през последните седмици, включително свободния агент Адриен Рабио и Мануел Угарте от Пари Сен Жермен. Въпреки че сделката за Угарте изглеждаше вероятна, се смята, че те не желаят да покрият исканата от ПСЖ цена от 51 милиона паунда и ще търсят други опции.

Според Sky Sports, Манчестър Юнайтед е определил следващата си трансферна цел да бъде Юсуф Фофана от Монако като потенциален заместник на Скот Мактоминей, който е свързван с преминаване във Фулъм. Английския медиен магнат добавя, че Фофана е готов да премине на ,,Олд Трафорд” и Юнайтед са прегледали ситуацията около френския национал, който сега е в последната година от договора си с отбора от Лига 1.

Фофана пристигна в Монако от Страсбург през 2020 година като изигра 175 мача, отбелязвайки 7 гола и давайки 15 асистенци за това време.