google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед завърши наравно 1:1 при визитата си на Брюж в първи 1/16-финален двубой между двата тима в Лига Европа.

Резултатът е добър за “червените дяволи” и те остават фаворити да се класират в следващата фаза.

Наставникът на “червените дяволи” Оле Гунар Солскяер заложи на схема 4-1-4-1 като Антони Марсиал действаше на върха на атаката. Френският нападател вкара и попадението за Ман Юнайтед в днешния мач. Той имаше подкрепата на Мата, Лингард и Перейра в предни позиции.

Двубоят започна много добре за Брюж като в 15-ата минута домакините откриха резултата. С асистенция пък се отличи вратарят Симон Миньоле. Той прати дълга топка в полето на съперника, където Емануел Денис я овладя и напредна, за да прониже Серхио Ромеро за 1:0. В следващите минути играта бе равностойна, като в средата на полувремето Брюж можеше да вкара втори гол, но Ромеро този път спаси удара на Денис.

В 38-ата минута “червените дяволи” изравниха резултата. Марсиал направи много добра соло акция и с прецизен удар се разписа във вратата на Миньоле за 1:1 като и при този резултат завърши полувремето.

Пет минути след почивката, тимът на Брюж можеше да поведе, но Серхио Ромеро направи още едно добро спасяване при удара на Емануел Денис. В 78-ата минута Одилон Косуну не успя да се разпише за домакините от изгодна позиция. Ман Юнайтед пък не успя да създаде добри положения за гол, като все пак трябва да бъде доволен от равенството на белгийска земя.

Още от: ман юнайтед мачове