google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Имаше големи надежди, че Ханибал ще успее да се развие и ще бъде основен играч, но реалността се оказа друга

Според Buzz News Tunisia, има голяма вероятност полузащитникът Ханибал Меджбри да напусне клуба. Статията твърди, че халфът официално е информирал Манчестър Юнайтед, че би предпочел да напусне ,,театъра на мечтите”, в търсене на повече игрово време.

Въпреки че, Тен Хаг осигури минути на тунизийския национал по време на предсезонната подготовка, като се появи в първите четири приятелски срещи през лятото, не се очаква да бъде основна част от отбора по време на сезона.

Той остана като неизползван резерва в последния мач срещу Ливърпул и не беше в състава за Къмюнити Шийлд срещу Манчестър Сити през уикенда, който ,,червените дяволи” изгубиха след изпълнение на дузпи.

Твърди се, че Манчестър Юнайтед се надяват, че могат да получат оферта от около 7 милиона паунда за 21-годишния играч, въпреки че не игра особено много през втората половина на миналия сезон когато беше под наем в Севиля. Преминаването под наем в испанския отбор не проработи, като Ханибал направи само един мач като титуляр и пет като резерва.

Шотландските грандове Селтик и Рейнджърс наблюдават ситуацията около тунизиеца, въпреки че последните вероятно ще се откажат от евентуален трансфер след отпадането си от Шампионска лига.