google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед е в напреднали преговори със Селта Виго за привличането на 16-годишния защитник Стефан Байчетич

Според испанското издание La Voz de Galicia, Стефан Байчетич скоро може да бъде играч на Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” водят преговори със Селта за младия защитник, като в новината се посочва, че младата звезда скоро може да напусне клуба си, а Ман Юнайтед е изключително близо до подписа му.

В новината се посочва, че агентът на Байчетич – Хавиер Вилаверде, настоява да посредничи за сделка между клубовете, въпреки че има споразумение между Манчестър Юнайтед и Селта Виго за трансфера на 16-годишния футболист. Стефан Байчетич имаше впечатляващ сезон в младежката формация на Селта Виго през сезон 2019/20 и попадна във втория отбор на Селта за настоящата кампания. Въпреки че до момента направи само две участия за Селта Б, изявите на Байчетич на младежко ниво изглежда привлякоха вниманието на Манчестър Юнайтед.

“Червените дяволи” започнаха да бъдат много активни що се отнася до младежкия си състав, като привлякоха бъдещи суперзвезди от всички краища на Европа. В последната серия от нови попълнения Манчестър Юнайтед привлече някои впечатляващи таланти като като Алехандро Гарначо, Алваро Фернандес и Марк Хурадо съответно от Атлетико Мадрид, Реал Мадрид и Барселона.

Гореспоменатите играчи бяха високо ценени в съответните им академии като футболисти със светло бъдеще и вече направиха редица участия за тима на Испания до 18 години, като Алваро Фернандес постигна бързо повишение и стана редовен играч и в тима до 23 години.