Манчини притеснен, че Италия няма успех над лъвовете в България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Критиките към нас са пресилени, нашият отбор продължава да се развива"

Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Роберто Манчини заяви на днешната си пресконференция преди утрешната квалификация на „Васил Левски“, че е притеснен от факта, че „скуадрата“ няма победа над „лъвовете“ в България.  “Със сигурност ще направя смени в състава, утре ще преценя как се чувстват футболистите. Със сигурност ще има поне 3-4, но ще ги избера утре.“

“България винаги е имала силни футболисти, най-вероятно има и сега. В момента не преживява най-добрия си момент, има смяна на генерациите. Но нашата цел е да победим. Два пъти съм идвал да играя тук. Спомените са ми страхотни и се надявам утре вечер да бъде същото“, заяви Манчини.

“Мисля, че Белоти би дал свежест, но все още не съм избрал съставът. Италия никога не е побеждавала в България, това ме притеснява. Това показва, че мачовете винаги трябва да се играят при максимална концентрация. Истината е, че трябва да се вкарват голове. Отборът ни винаги е играл атакуващо, това не бе точно така в миналата среща, но аз разговарях с футболистите, обясних им ситуацията и мисля, че разбраха”, каза още селекционерът на Италия.

“Критиките към нас са пресилени. През първата част играхме страхотно и можехме да вкараме много повече. Второто допуснахме грешки, но ми се струват твърде сериозни тези критики за един нормален мач. Нашият отбор продължава да се развива”, заяви на финал специалистът.