Маниконе: България е по-силна от преди две години
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Срещнах България преди около 2 години и половина, когато бях част от националния отбор на Швейцария и тогава също победихме, но трябва да ви призная, че този отбор на България е доста по-силен от тогава“

Помощник-треньорът на иранския национален отбор – Антонио Маниконе направи коментарът си относно победата им над България в Пловдив с 1:0 в приятелски мач, игран на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.

„Щастливи сме от победата. Имахме голямо уважение към България, защото знаем, че са млад отбор с много талант и работят, за да се подобряват. Имат богата история, затова за нас това е страхотен резултат. Доволни сме от начина, по който подготвихме мача, играхме добре в дефанзивен план, но не сме щастливи от пропуснатите шансове заради грешките при завършващите подавания“, коментира той след срещата

„Срещнах България преди около 2 години и половина, когато бях част от националния отбор на Швейцария и тогава също победихме, но трябва да ви призная, че този отбор на България е доста по-силен от тогава“, допълни Антонио Маниконе.

„Този мач бе част от подготовката ни за предстоящите срещи през ноември и януари. Ще продължим да работим и да изграждаме отборния дух, защото ни предстоят важни мачове в турнира за Купата на Азия“, каза още помощник треньорът на Иран.