Мъри: Без феновете си Левски е нищо, имаме нужда от тях
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато правим елементарни грешки е нормално да загубим", сподели Стоилов

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори след загубата от Хамрун и отпадането от Европа. Мъри зави, че “сините” е трябвало да вкарат положенията си и са допуснали елементарни грешки, при които получиха двата гола. Стоилов сподели, че клубът може да отреагира само с работа, а феновете не бива да се отдръпват, тъй като Левски има нужда от тях.

„Допуснахме две съвсем елементарни грешки и според мен затова се обърна двубоя. Видях, че Хамрун са сериозен отбор. Не заслужавахме да допуснем поражение. Когато правим елементарни грешки е нормално да загубим. Не успяхме да развием ситуациите в нападение. Дузпите са лотария. След като си имал аванс трябва да играеш по най-добрия начин. Прескочихме етапи в развитието си, но пък това може да бъде обица да работим по-добре и да търсим по-важните неща“, каза Мъри няколки минути след края на срещата на “Герена”.

„При втория гол на Хамрун рябваше да се атакува топката. Нашите гледаха. Подаване зад гърба на защитата, което е недопустимо, а и по-добро позициониране на вратаря трябваше да има. Доволен съм от физическата подготовка, но този отбор има много да учи, да гради и да добавя като класа“, заяви опитният специалист.

„Клубът записа приказни 8-9 месеца беше време да свършат и да започнем да работим към подобряване на всички видове компоненти. За мен това беше реалност. Казах, че отборът е крехък. Чак срамно не е отпадането, като ги видях какъв отбор са. Само с работа може да отреагира клуба“, сподели Мъри.

Треньорът на “сините” заяви, че в момента трябва да се работи. Той ще подобри изискванията и критериите, а на този етап това са възможностите на тима.

„Искахме да спечелим, за да стигнем до бараж, за да вземем доста солидна сума. Освен игрово и финансов е провала, но този тим направи доста, за да се стабилизира финансово. Днес обаче понесе сериозни загуби“, сподели той.

„Нормално е след загуба от Хамрун да има леко отдръпване, но Левски се нуждае от своите фенове. Без тях е нищо. Феновете са единствените хора, които не са подвели клуба. Сега са ни нужни, за да може да стабилизираме клуба”, каза още треньорът на столичани.