Мъри: Лечков да внимава в приказките за футболистите на Левски!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сливен от 15 години го няма на картата", заяви той

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов беше попитан за коментар около състоянието на националния отбор на България.

Преди няколко дни “лъвовете” ни бяха разбити с 2:5 от Грузия, а на почивката вицепрезидентът на БФС – Йордан Лечков разкритикува сериозно представянето на отбора, което очевидно не се е харесало на Стоилов.

“Проблемите на българския футбол съм ги казвал – нямаме стадиони, нямаме достатъчно бази, но най-големият проблем сме ние треньорите и футболистите. Не е проблем оставката, а назначаването. Трябва много добре да се мисли кой ще е следващият треньор на националния отбор. Имаме нелош отбор, който не може дълго време да намери пътя към победата. ”

“Аз не си спомням да сме изиграли мач, в който някой от нас да е доволен. Не трябва да бягаме от нашата отговорност и да прехвърляме вината на играчите. Ако броим подмладяването с футболисти от по 28 години, значи сме сбъркали какво е подмладяване. Ръководството на футболния съюз също трябва да помисли за развитието на футбола. И Лечков, и Костадинов знаят рецептата, но от 15 години не са я намерили. Лечков да внимава какво говори за футболистите на Левски. Сливен от 15 години ги няма на картата”, заяви той.