Мъри: Не продаваме играчи, защото можем да покриваме всички разходи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Нямам уверение, че стадион „Ивайло“ ще е в добро състояние. Не очаквам никъде, освен в Разград и на „Герена“, да има добри условия за игра", каза Мъри преди рестарта на първенството

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде своето мнение след последната контрола на тима преди подновяването на efbet Лига. „Сините“ сразиха Септември София с 4:1 като оставиха добри впечатления с изявите. Мъри заяви, че желанието му е Левски да е готов за пролетния полусезон. Той разкри, че отборът може да си покрива всички разходи и затова не продава футболисти.

„Надявам се футболистите да оценят реално ситуацията, в която се намираме. Най-вече да се адаптират към трудните терени. Ако успеем да намерим максимално бързо ритъма на игра, мисля че няма да имаме проблеми от друго естество. Много е важно да се нагласим на метеорологичните условия и тревното покритие. Дано стартираме по най-добрия начин“, каза Мъри Стоилов.

„Решението да не продаваме футболисти – значи на този етап можем да си покриваме всички видове разходи. Финансираме се от собствени приходи и от спонсора. Имаме надежда, че евентуално ще намерим по-сериозен инвеститор, за да можем да развиваме нашите футболисти. Проблемът ни е само със задълженията към държавата, които не можем да покрием толкова лесно“, обяви треньорът на Левски.

„Спазваме стриктно бюджета, който имаме. Надявам се да се справим. Всички футболисти се представиха на едно добро ниво и цялата подготовка играха на ниво. Имам затруднение в избора на стартовия състав на някои позиции, което е добре. Всеки, който играе добре, ще получава възможности“, продължи треньорът на “сините”.

„Нямам уверение, че стадион „Ивайло“ ще е в добро състояние. Не очаквам никъде, освен в Разград и на „Герена“, да има добри условия за игра. Това са двата клубни стадиона с отопление. Можеше да се помисли върху това нещо, от доста време алармирахме. Не е важно как ще изглежда футболът, важно е да си върви керванът“, каза Стоилов.

Левски излиза срещу Черно море в събота на “Ивайло” в първия си мач от втория дял на първенството. Стоилов заяви, че съперникът им е добре познат и практикува добър стил на игра.