Мъри обяви кое е най-важно за Левски в този момент
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На този етап най-важното нещо за клуба е сдружението “Левски на левскарите”, според треньора на "сините"

Наставникът на Левски Станимир Стоилов отправи предупреждение към своите играчи преди домакинството на Лудогорец в неделя. Специалистът заяви, че играчите не трябва да играят както във второто полувреме срещу Славия, тъй като ще получат много попадения. Мъри отбеляза, че в момента най-важното нещо за клуба е сдружението “Левски на левскарите”.

“След дългите години, преминали в доминация на Лудогорец, и ние имахме шанса да спечелим. Това не значи, че сме по-добри и ще се заблудим. Срещу водещите отбори както е Лудогорец и както беше ЦСКА, минимално отпускане ще бъде фатално. Имахме победи, защото бяхме супер концентрирани и се представихме на максимума.

Ако играем като второто полувреме срещу Славия, Лудогорец няма да е толкова толерантен и ще ни вкара доста голове. Утре ще имаме пак подкрепа, феновете ще бъдат на трибуните и трябва да играем на максимума. Да завършим с добра игра и да играем в стил Левски. Дойде десерта Купата, но пред привържениците на Левски нямаш право да играеш под възможностите си”, каза Мъри, който допълни:

“Винаги е хубаво да играеш срещу Лудогорец – противник, който играе футбол, да видим докъде сме стигнали”, добави Мъри, като заяви също, че няма да е нещо ново Левски да играе с трима централни бранители в срещата.

“От първия ден обикаляме по България да покажем начина, по който искаме да се развива отборът. На 24 май ще бъде обявен “Левски на левскарите”. Вече съм с платен членски внос. Ако дойдат други предложения в клуба, няма да ги отхвърлим, а ще ги обсъдим. Присъствието на феновете и успехите за Купата събуждат интерес, но най-важно е “Левски на левскарите”. Да, ако има други спонсори, може да се намери решение”, коментира Мъри Стоилов.