google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Необходимо е да вдигнем ритъма на игра и да контролираме малко по-добре топката", обясни наставникът.

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, сподели мнението си след успеха в контролната среща над Локомотив София с 2:1.

Специалистът отчете, че има подобрение в представянето на “сините” и засегна още няколко любопитни теми около случващото се в клуба.

„С оглед на тежкото време има промяна в положителен смисъл. Трябва малко по-добре да контролираме топката и да завършваме атаките. Има промяна откъм владеене на топката и агресия, което е положително. Дано продължим да работим в този стил. Трябва да вдигаме ритъма на игра, защото и в първенството, и в Лигата на конференциите мачовете ще са с друг заряд“, заяви Стоилов.

“Левски трябва да започне по най-добрия начин сезона. Миналата кампания трябва да бъде забравена и да се концентрираме да постигнем целите си през сегашната”, добави Мъри.

Опитният наставник даде мнението си и за новото попълнение Нейтън Олдър: “Млад играч, който да получи шанс да тренира с първия отбор. Ако покаже добро ниво във втория отбор, ще получи шанс и в първия отбор. Продължаваме да търсим такива играчи”.

„Не е приятно, когато няма гостуващи фенове. Не знам как е взето такова решение, но щом е взето, ще се съобразим“, каза още Станимир Стоилов във връзка с новината, че няма да има гостуващи фенове на мачовете между Левски и ПАОК от Лигата на конференциите.