Мъри Стоилов: Трудно ще е Казахстан да се класира за Евро 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Поздравления за победата на Казахстан! Браво на играчите и треньорския щаб. Националният отбор е в супер възход, но все пак смятам, че ще му бъде много трудно да се класира за Европейското първенство“

Бившият старши треньор на националния отбор на Казахстан Станимир Стоилов оцени високо победата на отбора на Магомед Адиев като гост над Финландия с 2:1 в квалификационния мач за Европейското първенство през 2024 г. (2:1). Специалистът е без отбор от април тази година, когато си тръгна от Левски.

„Поздравления за победата на Казахстан! Браво на играчите и треньорския щаб. Националният отбор е в супер възход, но все пак смятам, че ще му бъде много трудно да се класира за Европейското първенство“, цитира Legalbet.kz Стоилов.

Българинът също така разказа как може да се подобри първенството на Казахстан. „За по-нататъшното подобряване на казахстанското първенство са необходими повече инвестиции и развитие на инфраструктурата – и оттам ще дойдат големите играчи“, добави специалистът.

Националният отбор на Казахстан е на трето място в група H с 15 точки. На 17 ноември тимът на Адиев приема Сан Марино, а на 20 ноември гостува на Словения.