Мъри: Всичко за тези 13 години се върна на “сините” фенове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всичко това, което постигна клуба, е благодарение на любовта на хората, работата на футболистите и с нашата подкрепа - треньори и ръководство", заяви Мъри

Станимир Стоилов бе един от най-щастливите хора на света в днешния 15-ти май. Треньорът на “сините” върна клуба на върха, след като Левски триумфира с Купата на България, което сложи край на 13-годишното чакане без спечелен трофей. Специалистът заяви, че всичко на феновете на тима за изминалите 13 години се е върнало, като в основата на успеха са привържениците и любовта на хората.

“Мисля, че всичко това, което постигна клуба, е благодарение на любовта на хората, работата на футболистите и с нашата подкрепа – треньори и ръководство. Но основните са тия хора – всичко за тези 13 години им се върна”, започна Мъри Стоилов.

“Аз се върнах прекалено амбициран, зареден с енергия, да спасим Левски и да го върнем на пътя на победите. Всичко, което сме правили, е да върнем любовта към Левски. Този отбор на Левски постигна най-важното – върна уважението, върна присъствието на стадиона и върна респекта към клуба. За десерт отборът даде на феновете и купа. Мисля, че е напълно заслужена нашата купа.

Нямах време да говоря с футболистите. В съблекалнята през цялото време пяхме песни. Такава подкрепа от хората не може да не даде резултат, когато се работи честно и почтено в името на Левски”, коментира Мъри.

“Градим отбор с трофей. Казах, че ако се класираме за Европа, все едно сме спечелили титлата. От тук нататък почваме да празнуваме и да продължаваме да играем за феновете”, допълни треньорът на Левски.

“Надявам се да намерим път и да решим нашите неща. Трудно може да говорим за награждане”, добави Мъри.