Мариано Диас си тръгва от “Бернабеу”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Реал Мадрид иска да изкаже своята благодарност към Мариано – играч, част от академията ни в периода 2011-2016, след което част от първия отбор в продължение на шест сезона."

От Реал Мадрид се разделят с Мариано Диас, обявиха официално от “лос бланкос”. Юношата на “белия балет” си тръгва като свободен агент. Контрактът му изтече и решението бе да не бъде подновяван.

„Реал Мадрид иска да изкаже своята благодарност към Мариано – играч, част от академията ни в периода 2011-2016, след което част от първия отбор в продължение на шест сезона. С Реал спечели 13 титли: 2 Шампионски лиги, 3 Световни клубни първенства, 2 Суперкупи на УЕФА, 3 пъти Ла Лига, 1 Купа на краля и 2 Суперкупи на Испания. Реал Мадрид пожелава на Мариано и цялото му семейство успех в следващата нова фаза от кариерата му“, написаха в официалното изявление на клуба.

Въпреки че дълги години бе част от първия отбор на Реал, Мариано Диас рядко получаваше шансове за изява и остана в голямата сянка на Карим Бензема. Таранът си тръгва за втори път, след като през 2017 премина за една кампания в Олимпик Лион, която бе много успешна за него откъм лични показатели, което повлия за връщането му на „Сантиаго Бернабеу“.