“Марица” нареди Неделев до футболни звезди като Меси и Рамос
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тодор Неделев ще бъде един от най-желаните свободни агенти през лятото

С настъпването на първи януари идва и главоболие за ръководителите на футболните отбори. Проблемите са свързани с това, че ако договорът на даден играч изтича през лятото, то от този месец той е свободен да води преговаря с всеки тим.

Изданието “Марица” посочи куп звездни футболисти, чиито договори изтичат през лятото. Сред тях са Лионел Меси, Серхио Рамос, Серхио Агуеро, както и плеймейкърът на Ботев Пловдив Тодор Неделев.

Ето и какво пишат колегите от “Марица” за Тошко Неделев, който попада в идеалния отбор с играчи, които ще бъдат свободни агенти след края на сезона:

“Изглеждаше, че този трансфер в Ботев Пловдив е неизбежен. Никой от клуба не е преговарял с него, но това е обяснимо. Просто няма кой. Всички очакват идването на новия евевтуален собственик Антон Зингаревич. Ако нещата се получат, шансът Тодор да остане, съществува. Въпросът е обаче на каква цена. Той сам призна, че му е време да замине в чужбина. Опцията Трабзонспор обаче вече не стои на дневен ред.”

Тошко Неделев е поставен на поста централен защитник в отбора с най-апетитни свободни агенти. Негови алтернативи са имена като Рики Пуч (Барселона), Набил Бенталеб (Шалке 04), Алан Дзагоев (ЦСКА Москва).