google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Важно е, когато отбележиш гол за Левски и да успееш да оправдаеш очакванията след това", споделя младокът

Талантът на Левски Марин Петков дадае обширно интервю за клубната телевизия на “сините” по време на лагера на отбора в Хърватия. 17-годишният офанзивен футболист отбеляза първото попадение за 2021 година при загубата от Домжале с 1:2 в контрола играна в Умаг. Той стартира като титуляр и във вчерашния приятелски мач с полския Подбескидзе, в който Левски записа първата си победа за годината след успех с 1:0.

„Важно е, когато отбележиш гол за Левски и да успееш да оправдаеш очакванията след това. Когато вкараш попадение, трябва да докажеш с представянето си на терена, че не е случайно. Във всеки един двубой и ден трябва да се доказваш“, заяви Марин Петков.

„Почувствах се добре след гола ми срещу Домжале, но допуснахме поражение, а нашето желание бе да започнем годината с победа. Но за сметка на това вчера записахме успех срещу Подбескидзе след много красив гол на Марти Петков, за което искам да го поздравя. Надявам се във всяка среща да побеждаваме, защото това е най-важното“, продължи талантът на Левски.

Марин Петков сподели, че условията на лагера в Хърватия са перфектни. Талантът на столичани заяви, че е свикнал да работи със Славиша Стоянович, който изисква от играчите да дават максимума от себе си.

„Искам Левски най-вече да спечели Купата на България, защото нашите привърженици го заслужават. Берое е добър отбор, но се надявам навръх Националния празник да се поздравим с победата и да зарадваме нашите фенове, защото го заслужават и дано през месец май играем във финала. Искам Левски да е силен и борбен. Виждате през какво минахме през 2020 година и се надявам тази да бъде по-успешна“, добави още той.

“Искам да благодаря на феновете, защото те направиха нещо, което не е правено може би в цял свят. Искам да им благодаря, че продължават да ни подкрепят въпреки негативните резултати. Надявам се повече да няма такива. Феновете са невероятни и дано продължат да ни подкрепят“, добави Марин Петков.