Маринакис обеща – ще осигури финанси за нови в Нотингам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пак сме във Висшата лига и следващата цел е да се класираме възможно най-напред", коментира гръцкият бизнесмен.

Собственикът на Нотингам Форест Евангелос Маринакис бе щастлив след промоцията на отбора във Висшата лига и обеща, че “червените” ще получат необходимия финансов ресурс за нови попълнения.

Както е известно, Форест надделя над Хъдърсфийлд с минималното 1:0 в плейофа за класиране за Премиър лийг и по този начин се завърна в английския елит след дълга пауза от 23 години.

“Беше магическа вечер не само за мен, а и за хиляди, ако не милиони фенове в Обединеното кралство и по цял свят. Както казах и преди пет години, първата ни цел бе да върнем Нотингам Форест на мястото, на което клубът принадлежи. Сега искаме повече. Пак сме във Висшата лига и следващата цел е да се класираме възможно най-напред. За да бъде това възможно, ще отделим нужните финанси за нови футболисти”, заяви Маринакис пред “Скай Спортс”.

“Нито веднъж не паднахме духом, когато изигравахме слаб мач и губехме. Само веднъж ни биха в поредни двубои и по ирония на съдбата това се случи срещу Хъдърсфийлд. Този клуб има магически сили и току-що напомнихме на света за това”, добави още мениджърът на Нотингам Стийв Куупър.