“Марка”: Без покупки в Реал това лято
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Авторитетният “Марка” съобщава, че свикналият да харчи солидно Реал Мадрид не планира никакви значими промени в състава си преди началото на новия сезон.

Изданието съобщава, че генералният директор на Кралския клуб Хосе Анхел Санчес е говорил на специална сбирка с отбора, на която обявил, че въпреки ранното отпадане в Шампионска лига не се предвиждат сериозни промени в тимовия лист.

Босовете на Реал изразили задоволството си от развитието на ансамбъла на Зинедин Зидан през изминалия сезон, но всъщност истинската причина, зад която се крие липсата на покупки е кризата с коронавируса, която ударила сериозно някои от най-сериозните партньори на Белия балет.

Пред играчите и треньорския щаб Санчес обявил, че през новия сезон ще се залага на ядрото от настоящия състав плюс завръщащи се от наем играчи.

В Мадрид вече потвърдиха, че от Реал Сосиедад ще се завърне Мартин Йодегор. Той игра за тима от Сан Себастиан през миналия сезон и бе призован на “Сантяго Бернабеу”, въпреки че сделката беше подписана за две години.

Другите играчи, които могат да се възползват и да се завърнат в Реал са Дани Себайос, който играе в Арсенал, Алваро Одриосола, който ще напусне Байерн след края на сезона, както и украинският вратар Андрий Лунин, който бе отдаден под наем на втородивизионния Реал Овиедо.