Марко Асенсио е щастлив от преминаването си в ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Избрах да дойда тук, тъй като ПСЖ е страхотен клуб с амбициозен проект", казва испанецът

Марко Асенсио е едно от звездните попълнения на ПСЖ презтова лято. 27-годишният испанец не скри задоволството си от преминаването във френския шампион. Офанзивният играч бе част от Реал Мадрид близо девет години, но сега е готов за нов етап от живота си.

„Много съм щастлив, че съм в този голям клуб. Нямам търпение да се срещна с новите си съотборници, да видя тренировъчния център и да се срещна с привържениците на ПСЖ. Нямам търпение да започне сезона”, коментира Асенсио.

„Избрах да дойда тук, тъй като ПСЖ е страхотен клуб, голям проект, атрактивен и амбициозен. Това кореспондира изцяло с това, от което имам нужда – смяна на обстановката, но в амбициозен проект. Това исках и мисля, че това е идеалното място, да играе, да се наслаждавам и да печеля трофеи”, каза испанският национал, който има 37 мача и 2 гола за ‘Ла Роха’.

Марко Асенсио ще се надява да пожъне успехи с ПСЖ. Испанският футболист спечели 3 титли на Испания с Реал Мадрид, както и 3 трофея от Шампионска лига. Асенсио има още доста успехи с “белия балет”, а с националния отбор на Испания е шампион от Лига на нациите 2022/23.