Марко Роси: Ювентус страда заради контузиите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наполи и Милан са фаворити за Скудетото според унгарския селекционер

Треньорът на Унгария Марко Роси обсъди качествата на Джакомо Распадори, трудните ситуации в Ювентус и Интер и шансовете на Наполи да спечели Скудетото този сезон.

58-годишният италианец е старши треньор на Унгария от 2018 г. и се справи добре от назначаването си. Роси се надява да изведе Унгария до победа над Италия в Лигата на нациите в понеделник, което ще помогне на отбора да спечели своята група пред адзурите, Германия и Англия.

Говорейки пред италианска медия, Роси първо подчерта кои играчи привлякоха окото му при победата на Италия с 1:0 над Англия по-рано тази седмица.

„Распадори, и то не само заради гола, който имаше много високо техническо съдържание. Хареса ми начина му на игра на терена и желанието му да комуникира със Скамака, който също е много добър”, заяви Роси.

„Отново видях Бонучи от триото BBC, като той е защитник от световна класа”, каза унгарският селекционер.

Марко Роси изрази мнението си за трудния старт на сезона, който имат Ювентус и Интер.

„Ювентус страда заради контузените играчи, докато положението на Интер ми изглежда по-критично, в съблекалнята се появяват пукнатини.”

Накрая Роси обсъди кои отбори са фаворитите в битката за титлата този сезон.

„Наполи и Милан . Надявам се наистина да е годината на Наполи, имам приятели и роднини, които подкрепят неаполитанци”, заяви той.