Марота: Павар? Сделката е в ход! Преговаряме с Байерн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Желанието на играча е най-важно, а той иска Интер", заяви изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота

Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота потвърди, че клубът се намира в преговори с бранителя на Байерн Мюнхен Бенжамен Павар. В момента “нерадзурите” са фаворити за подписа на бранителя след като Манчестър Юнайтед се оттеглиха от преговорите.

Павар, който играе за Байерн Мюнхен, е известен със своята универсалност и способността си да покрива различни позиции в защитата. Той бе част от френския национален отбор, който спечели Световното първенство през 2018 г.

Интер, като един от водещите клубове в Серия А, търси възможности за подсилване на състава си. Привличането на опитния и талантлив защитник като Павар би могло да засили отбора и да добави варианти в защитата. Този интерес към Павар показва стремежа на Интер да усили състава си със зрели и качествени играчи. Остава да видим дали този потенциален трансфер ще се осъществи и как ще влияе на предстоящия сезон за Интер.

Въпреки че все още няма официални потвърждения от страна на клубовете или самия играч, спекулациите продължават да се разпространяват. Фенове на “нерадзурите” с нетърпение очакват развитието на тази трансферна история и се надяват, че Павар ще се присъедини към техния клуб.