Марсилия се опитва да привлече защитник на Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският тим се опитва да уреди Ерик Баи

Олимпик Марсилия води преговори с Манчестър Юнайтед за трансфер под наем на защитника Ерик Баи. Проблемът за сключването на сделка е, че „червените дяволи“ имат желание да продадат бранителя с постоянен трансфер.

Марсилия търси ново име за центъра на отбраната, след като не успя да задържи Уилям Салиба от Арсенал. В момента Ерик Баи се очертава като тяхна приоритетна цел. Националът на Кот д’Ивоар вече кара седми сезон на ‘Олд Трафорд’, но така и не успява да се наложи в състава. Новият мениджър на тима Ерик тен Хаг също не смята да даде основна роля на бранителя.

Интерес към Баи има от доста отбори. Италианските Рома и Милан следят бранителя, а в Уест Хем го виждат като заместник на Иса Диоп, който премина във Фулъм. Марсилия може да осигури футбол в Шампионската лига на Ерик Баи, което им дава предимство спрямо някои други кандидати за подписа на бранителя.

Марсилия обаче първо иска да вземе Баи под наем, като евентуално в договора да има клауза за постоянен трансфер през следващото лято.