Мартин Райнов: Купата на България е нашата цел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Славиша Стоянович иска от нас да атакуваме и да печелим" споделя Райнов

Халфът на Левски Мартин Райнов даде интервю за клубната телевизия на “сините”. Полузащитникът на “сините” говори за лагера в Хърватия и целите, които са си поставили в тима. Райнов обяви, че отборът ще се бори да спечели Купата на България.

„Чувствам се нормално. В момента имаме тежки натоварания. В Хърватия сме, за да се подготвим добре за първенството и след това да записваме победи. Със сигурност за нас тази подготовка ще е ползотворна, тъй като трябва да изглеждаме по-добре физически в мачовете. Правим добри тренировки и смятам, че трябва да започнем да го показваме в мачовете“, заяви Райнов.

„Чакам с нетърпение двубоя с Берое и очаквам да победим. Купата на България е нашата цел, но имаме много срещи и в първенството и трябва да побеждаваме, за да завършим на по-предна позиция, защото това място не отива на Левски. В интерес на истината не знам какво да кажа на привържениците, защото това, което правят е невероятно. Нямаше да съществуваме вече като клуб, ако ги нямаше. Искам да им кажа едно голямо благодаря и искаме да побеждаваме в мачовете. Знаем, че представянето ни до момента не е нормално за отбор като Левски, но ще започнем да печелим, защото работим много здраво“, каза Райнов.

„Свикнах с изискванията на Славиша Стоянович. Той изисква от нас да атакуваме и печелим. Желая да виждам Левски като победител. За мен не е важно по какъв начин печелим точките. Винаги е хубаво да играем добре и да победим с три гола, но дори с 1:0 с грозна игра, успехът да е за Левски“, заяви Райнов.

Райнов заяви, че се е върнал в Левски, тъй като е нямало как да избере друга оферта при положение, че е имал възможност да се завърне на “Герена”. За избора си да играе номер 4, Райнов заяви, че е говорил с Иван Горанов и е бил посъветван да вземе номера му.