Мартинес: За мен е чест да съм във велик клуб като Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имах късмета да бъда част от успешни отбори в моята кариера и искам това да продължи в Манчестър Юнайтед", споделя аржентинецът

Манчестър Юнайтед завърши сделката за аржентинския защитник Лисандро Мартинес от Аякс и той подписа договор до юни 2027 г. Аякс ще вземе 57,37 милиона евро, като сумата може да нарасне до 67,37 милиона евро според представянето на бранителя на “Олд Трафорд”

Мартинес игра в Аякс под ръководството на Ерик тен Хаг и става третото попълнение на Тен Хаг след Тирел Маласия и Кристиан Ериксен. Ман Юнайтед запазва интереса си към нападателя на Аякс Антъни и продължава да преследва полузащитника на Барселона Френки де Йонг, като ще се опита да го убеди да се премеси във Висшата лига на Англия.

Мартинес говори пред клубния сайт на Ман Юнайтед: „За мен е чест да се присъединя към този велик футболен клуб. Работих толкова усилено, за да стигна до този момент и сега, когато съм тук, ще настоявам още повече”, заяви защитникът.

„Имах късмета да бъда част от успешни отбори в моята кариера и искам това да продължи в Манчестър Юнайтед . Ще има много работа, за да стигнем до този момент, но аз твърдо вярвам, че под ръководството на този мениджър заедно с новите ми съотборници можем да го направим”, каза бранителят.

„Искам да благодаря на Аякс и техните фенове за цялата подкрепа, която ми оказаха. Прекарах невероятно време там, но чувствам, че моментът е подходящ да се пробвам в друга среда. Сега съм в идеалния клуб, за да направя това”, добави Мартинес.