google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Хорхе Масвидал направи пътуването си от Лас Вегас до Абу Даби доста атрактивно. Претендентът за титлата в полусредна категория мина през италианската столица Рим преди да кацне на горещите пясъце в Близкия Изток на път за остров Яс.

Най-вероятно чартерният полет е спрял там да зареди гориво. Масвидал не е чакал със скръстени ръце, а се е насладил на автентична италианска пица.

„Бях в настроение за пица и спряхме набързо“, сподели боецът в социалните мрежи.

Хорхе пътува до „Бойния остров“ Яс в една от типичните си ексцентрични роби. Лилавата дреха е в комбинация с шапка на цветя.

След 18 мача в UFC му се отдава шанс да спори за златото с шампиона Камару Усман на първата галавечер на остров Яс. Сблъсъкът е главен за вечерта UFC 251, след като Гилбърт “Дуриньо” Бърнс аде положителна проба за коронавирус. Към момента букмейкърите дават солидно преимущество на Усман. Това обаче не попречи на Хорхе да демонстрира високо самочувствие преди сблъсъка през уикенда:

“Ще го пребия пред целия свят. Ще бъде изпълнено с насилие. Както винаги съм казвал, във всеки двубой, в който участвам, давам всичко от себе си, за да оставя опонента си в безсъзнание за дълго време. Не искам само да им натисна бутона, те да заспят и да се събудят малко след това за да спорят с рефера. Не, не, не… познавате ме. На мен ми харесва да задържа по-дълго натиснат този бутон. Искам да се уверя, че когато те се завърнат на този свят, ще бъдат в линейка и треньорите им ще им разказват какво се е случило. Това важи с пълна сила за хора като Усман. Бих се радвал, ако реферът се спъне докато ни спира, за да имам още малко време за няколко допълнителни удара.”

Двебуквеният мистериозен боен остров предстои да даде отговорите на въпросите съвсем скоро.