Матиас Курьор: Можем да победим Левски на “Герена”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Черно море гостува на "сините" в събота вечер в двубой от 10-ия кръг на efbet Лига

Звездата на Черно море Матиас Курьор сподели, че “моряците” ще имат труден мач срещу Левски на “Герена”. Голмайсторът на тима обаче вярва в шансовете на своя отбор да спечели срещу “сините”.

“Да играеш срещу Левски винаги е трудно. Още повече, че двубоят ще е на “Герена”. Но мисля, че можем да ги победим. Никой не излиза в даден мач, за да загуби”, сподели Курьор.

“Нашият отбор е много качествен. Имаме сили да се преборим за място в топ 6, дори за нещо повече. За целта трябва да сме много концентрирани и с пределна мотивация. Ще ни трябва и мъничко късмет понякога”, казва Матиас Курьор.

Футболистът на Черно море коментира и силния сезон, който прави: “Ако се погледне чисто статистически, за момента този сезон се очертава като невероятен. В първите двубои обаче не бях много удовлетворен от играта си. Истината е, че от мач на мач се чувствам все по-добър.”

Според Курьор, Боби Цонев е най-силният играч на Левски, но той в момента е контузен. Все пак съперникът на Черно море има други добри играчи, като един от тях е Райнов – казва звездата на варненци.

Матиас Курьор коментира и дали е възможно да завърши кариерата си на “Тича”:

“Ще видим. Но да, възможно е. Никой не знае какво точно ще се случи в бъдеще. Това не зависи само от мен. Има президент, треньор, доста други фактори, които са определящи.”