Маурицио Сари бесен след срамния резултат срещу Мидтиланд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да разбера дали проблемът е в мен и трябва да се махна, или може би някой футболист трябва да поеме към изхода", каза предводителят на Лацио.

Наставникът на Лацио Маурицио Сари бе изключително разочарован след тежката загуба с 1:5 от Мидтиланд в двубой от груповата фаза на Лига Европа.

Той заяви, че не е никак доволен от арогантното поведение на част от своите играчи, както и от липсата на мотивация в тях.

“Има моменти, в които Лацио все едно отсъства в мачовете, а положението става дори още по-лошо, когато говорим за сблъсък в Европа. Смятах, че имаме прогрес в това отношение. Днес обаче липсваше всякакво смирение. Мислех, че сме решили този проблем, но с подобно отношение, краката ти спират да те слушат. Отговорността е моя и аз ще се оправям с играчите”, сподели Сари.

“Ще поискам обяснение от тях, защото видях огромна арогантност и подценяване. Всички стояха неподвижни, играеха в бавно темпо, все едно водим с 4:0 и пазим резултата. Тези сривове ми напомнят за миналия сезон. Не мога да си обясня липсата на мотивация. Трябва да разбера дали проблемът е в мен и трябва да се махна, или може би някой футболист трябва да поеме към изхода”, каза още опитният специалист.