Маурисио Почетино разкри плановете си, ето къде иска да работи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият наставник на Тотнъм Хотспър – Маурисио Почетино, направи лично признание и разкри, много би искал да се завърне отново в английската Висша лига.
Ето какво каза той:

„Ако следва да съм абослютно честен, аз много бих искал да работя отново във Висшата лига. Напълно съм наясно, че това би било доста трудно, затова и съм готов да чакам. Нека да видим какво ще се получи оттук-насетне.

В момента съм навлязъл в период на възстановяване. Човек трябва да се грижи за себе си, но и същевременно да е винаги в готовност, защото във футбола винаги е възможно да се случи нещо извънредно. Лично аз съм готов и чакам нов тест. Имам увереност, че следващото предизвикателство в кариерата ми ще бъде фантастично.

Разбира се, много се гордея с постигнатото в Тотнъм Хотспър. Когато анализирам работата си там, намирам много положителни страни. Поех отговорност в ключов момент за клуба.

Да играем в Шампионската лига и то в продължение на три или четири години, да завършим по-добре от Арсенал – всичко това беше огромно постижение за нас. Разбира се, спечелването на титлата би било голяма награда, но това, че имаме клуба и стадиона на Тотнъм Хотспър, е още по-голям успех за нас“, обяви Маурисио Почетино пред Sky Sports.