Мбапе: Бях провал на това Европейско
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на Франция призна, че не се е представил на нужното ниво, за да помогне на отбора си

Очакванията към Франция на Евро 2024 бяха огромни, имайки предвид, че “петлите” не са печелили Европейски футболни финали 24 години. Във вторник вечер Испания сложи край на амбициите им за финал в Германия, след като ги победи с 2:1.

Един от най-разочарованите френски национали беше и голямата звезда на тима – Килиан Мбапе. Новият нападател на Реал Мадрид призна, че представянето му на турнира е било провал.

„Испания игра по-добре от нас, ще трябва да прегледаме мача отново, за да разберем дали наистина разликата беше толкова голяма“, зяви Мбапе.

„Вкараха ни два бързи гола и през второто полувреме ние имахме шансове да се върнем в мача, но не успяхме. Попитах лекаря дали мога да играя без маска и той ми каза, че мога да правя каквото искам“, допълни той.

„Моето представяне беше провал. Исках да бъда европейски шампион, но не станахме. Това е футболът. Трябва да продължим напред. Отивам на почивка, да си почина, което ще ми се отрази много добре. Нямах никакви физически или психологически проблеми. Не може да правите футбола прекалено сложен. Или си добре, или не си добре.”, каза още той.