Мбапе ще подпише договор с Реал Мадрид за 35 млн. евро на година
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френската звезда ще подпише договор с нетна заплата от 35 милиона евро, ако се присъедини към Реал следващото лято

Репортаж на журналиста Хосеп Педрерол за медията El Chiringuito TV разкри колко ще печели Килиан Мбапе, ако осъществи така желания трансфер в Реал Мадрид. Все още не е сигурно дали френският национал ще се присъедини към Лос Бланкос като свободен агент през следващото лято. Ако това се случи, френската звезда ще подпише договор на обща стойност 35 милиона евро годишно.

Килиан Мбапе е един от най-добрите играчи в света през последните половин 6 години. 24-годишният играч проби на сцената през сезон 2016/17, тъй като беше един от няколкото играчи, които изведоха Монако до шокиращия триумф в Лига 1, а също така стигнаха до полуфиналите на Шампионската лига. Французинът също е носител на Световната титла с “петлите” от 2018 г., а в ПСЖ спечели редица трофеи на домашната сцена.

Въпреки че не е в най-добрата си форма през този сезон, Мбапе все пак има 12 гола и една асистенция в 12 мача досега. Дългосрочното бъдеще на Мбапе в ПСЖ е несигурно, тъй като той навлезе в последната година от договора си. Подобна ситуация алармира няколко клуба от висок ранг, включително и такива от Висшата лига. Но Килиан Мбапе непрекъснато е свързван с Реал Мадрид, който обмисляше да го привлече  миналото лято.

Междувременно играчът е настроен да се присъедини към “белия балет”. Мбапе има възможност да премине на “Бернабеу” като свободен агент следващото лято и ако това се случи, то той ще печели по 35 млн. евро на година и ще бъде най-добре платеният играч в Реал Мадрид.