Луис Диас ще реши дали да играе в гостуването на Лутън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Колумбиецът тренира със съотборниците си преди визитата в Лондон

В неделя отборът на Ливърпул гостува на Лутън в среща от Висшата лига. Треньорът на “червените” Юрген Клоп заяви, че Луис Диас ще реши дали да бъде в състава за двубоя срещу новака в Премиър Лийг. Колумбийският нациоанл не взе участие в последните два мача на отбора, след като родителите му бяха отвлечени.

Докато майката на футболиста бе спасена, бащата на Диас остава отвлечен. В същото време футболистът на мърсисайдци тренира в последните дни с отбора.

“Луис беше на тренировка преди два дни, вчера направи едно занимание, а днес ще бъде с отбора”, каза Клоп на пресконференцията си преди визитата на Лутън.

“Ако се чувства добре, той ще бъде тук. Можеше да се види, че когато е с момчетата, е добре, но можеше да се види и че не е спал много. Трябва да видим как е и да продължим оттук нататък. Новините от Колумбия просто ми ги препращат, но всичко, което ни дава малко надежда, е добро. Очакваме добри новини.

Всичко зависи от него за това дали ще бъде на разположение или не. Няма да насилвам нищо”, сподели треньорът на мърсисайдския гранд.