Мехди Тареми предпочита трансфер в Серия А вместо в Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед е свързван с трансфер на иранския нападател на Мехди Тареми, но звездата на Порто иска да заиграе в Италия

Очаква се иранският национал Мехди Тареми да напусне Порто през следващите месеци, а клубове като Милан и Интер са заинтересовани от играча. Новина на Calciomercato твърди, че опитният голаджия предпочита трансфер в Италия вместо в Манчестър Юнайтед.

Тареми вкара 31 гола във всички състезания през миналия сезон и беше изключителен за тима на Порто. Той може да бъде качествен краткосрочен вариант за Манчестър Юнайтед, тъй като на “Олд Трафорд” ще се стремят да се подсилят в атака през зимата.

Манчестър Юнайтед похарчи значителна сума пари за Расмус Хойлунд през летния трансферен прозорец. Младият датчанин обаче се нуждае от още време, за да се развихри във Висшата лига. Мехди Тареми би бил идеалната придобивка за “червените дяволи” и ще повиши класата им в атака. 31-годишният футболист има опита и качеството, за да окаже незабавно въздействие в нападение. Изглежда обаче, че Тареми има желание да се премести в Италия сега и ще бъде интересно да видим къде ще продължи кариерата си.

Ще е любопитно да се види дали Манчестър Юнайтед може да привлече необходимите играчи през януари и да се преобрази през втората половина на кампанията. Подобряването на атакуващото звено трябва да бъде основен приоритет за Манчестър Юнайтед през януари, тъй като им липсва креативност и съответно голове.