google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Непобеденият боксов шампион при професионалистите Флойд Мейуедър – Джуниър все още не е дал ясни индикации дали се оттегля завинати от спорта. През последните месеци той изрази желание да поеме по пътя на треньорството, но мнозина се съмняват, че Флойд ще се откаже току така. Очаква се евентуално завръщане на ринга да бъде срещу крупна сума пари, която се измерва в повече от 100 милиона долара.

Флойд може да стои настрани от битките, но определено зна как да се забавлява. Американецът пусна видео в социалните мрежи, на което сно се вижда как кара кънки. Мейуедър демонстрира доста добри умения в това хоби, а постът е съпътстван от текст  – “Всичко, което правя е да се наслаждавам на живота”.

През последните няколко години Мейуедър направи две битки – мегасблъсък с ирландската ММА звезда Конър Макгрегър, който спечели преди финалния гонг и демонстративен мач в Япония срещу кикбокс боеца Насукава, който продължи по-малко от един рунд. От двата мача Мейуедър заработи прилични милиони и в момента изглежда, че едва ли ще го видим отново в действие. Но пък карането на кънки определено му се отдава. Ето го и него:

View this post on Instagram

All I do is enjoy life !

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on