Менди благодари на Абрамович, но не и на Боели
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вратарят не включи настоящите собственици на клуба в прощалното си писмо.

Стражът Едуар Менди премина в Ал Ахли и стана поредният футболист на Челси, който напуска “Стамфорд Бридж”, за да акостира в шампионата на Саудитска Арабия.

Сенегалският вратар благодари на бившия собственик на “сините” Роман Абрамович, както и на всички важни хора от миналото, но пропусна да поздрави настоящия бос Тод Боели, което е ясен знак за неодобрението от страна на футболиста към сегашното ръководство.

„Докато се подготвям за нова глава в моята кариера, винаги е трудно да се сбогувам. Бяха невероятни три години в Челси, едно незабравимо пътуване, в което постигнахме големи успехи, включително титли в Шампионска лига, Суперкупата и Световното клубно първенство“, пише вратарят.

„Искам искрено да благодаря на Роман Абрамович, Марина Грановская, Петр Чех, както и на целия персонал, който направи възможно да бъда част от този престижен клуб. Благодарен съм на всички треньори и служители за уроците, които ме накараха да израсна. Специални благодарности на моите съотборници, с които споделихме незабравими моменти, както и на феновете за подкрепата, която постоянно ми оказваха“, се казва още в написаното от сенегалеца.