Мениджърът на Кубрат: Ще разкъса Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев демонстрира изключително високо самочувствие по отношение на възможностите на българина срещу актуалния световен шампион Антъни Джошуа. Според него носителят на поясите ще срещне сериозни затруднения в двубоя срещу софиянеца, чиято дата все още остава неизвестна.

„Пулев ще излезе на ринга в зверска форма и е готов да разкъса шампиона, за да вземе мястото му. Джошуа го знае, че ще има наистина тежък мач. Усещам, че се задава нокаут за шампиона, запомнете думите ми”, заяви Гоцев.

Изглежда, че импресариото на Кобрата е загърбил инструментите на дипломацията по отношение на лагера на британеца, защото не спести критиките си към агента му Еди Хърн.

„Еди Хърн е известен с това, че ако каже нещо, почти си сигурен, че ще направи друго. Време е да си събере мислите и да изпълни задълженията, които има по договорите. Ако продължава така, това ще му създаде лошо име и хората в бокса няма да искат да общуват с него. Продължаваме да чакаме нова дата за мача, а Еди изобщо не смята да се организира по темата. Написа книга, но ние си чакаме датата”, коментира Гоцев и продължи да напада аргументирано Хърн. „Хърватия даде отлична оферта. Но те от първия ден се държат резервирано и нямаха намерение да излизат за този бой извън Англия. Има причина за това – шампионът, когото аз уважавам много, не изглежда особено добре, когато излиза да се бие навън. Слабостите му се видяха в Ню Йорк и Саудитска Арабия срещу Анди Руис!”

Българският мениджър добави, че в момента Джошуа се готви за мач с Фюри и това ще поднесе неприятна изненада за лагера на британеца.