Менян се разбеснял на Мбапе и Гризман след загубата от Италия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стржът на Милан смята, че нападателите не се раздават достатъчно за "петлите"

Френският национален отбор преминава през труден период, като за първи път от 12 години претърпява две поредни загуби. След отпадането от Европейското първенство, Франция стартира новото издание на Лигата на нациите с разочароваща загуба с 1:3 от Италия в Париж, което допълнително усложни обстановката в отбора.

Според френския вестник “L’Équipe”, атмосферата в съблекалнята след мача е била напрегната, като се стигнало до конфликти между играчите. Вратарят Майк Менян, известен със своята откровеност и лидерски качества, се развикал на Килиан Мбапе и Антоан Гризман, като ги обвинил, че не показват същата мотивация и отдаденост в националния отбор, както го правят в клубовете си. Менян изразил недоволството си, че звездите на отбора не са истински пример за младите футболисти и не се влагат достатъчно, когато представляват Франция.

Свидетели на инцидента твърдят, че докато Менян отправял критики към Мбапе и Гризман, останалите играчи и треньорският екип запазили мълчание, без да се намесват.