google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ювентус следи с голям интерес ситуацията около конфликта между Лео Меси и спортния директор на Барселона Ерик Абидал, която напоследък е едно от най-коментираните събития във футболния свят.

За никого вече не е тайна, че Меси не се чувства на мястото си в Барселона. Поредно доказателство за това е информацията, че звездата на каталунците и съотборникът му Жерар Пике почти стигнали до бой на една от тренировките на тима. Освен това, доста футболни експерти прогнозират, че напрежението вече е ескалирало до толкова, че едва ли скандалът ще утихне от само себе си. Те са категорични, че Лео Меси вече не се чувства в свои води на “Камп Ноу” и нещата вървят към напускане на отбора.

Същевременно, италианското издание “Газета дело спорт” публикува информация, че от Ювентус са се заели със задачата да съберат в един отбор двете най-големи звезди в момента – Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Юве търси трескаво различни опции, за да извлече най-голяма полза от пререканията. Твърде е възможно в най-скоро време Меси да облече “черно-бялата” тениска.

Разбира се, не само Ювентус отчитат шанса, който дава скандалът – Манчестър Сити и Пари Сен Жермен също не остават безразлични и подобно на Ювентус, се ослушват, за да намерят точния момент за примамване на звездата в отборите си.

Кой ще спечели и кой ще загуби, предстои скоро да разберем.