Меси или Роналдо? Годин каза тежката си дума
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За някои може би Марадона е най-добрият за всички времена, но за мен това е Лео", обяви той.

Легендарният защитник Диего Годин изрази мнение, че мегазвездата Лионел Меси ще остане в историята като “най-добрия за всички времена”.

Уругвайският бранител, който вече прекрати кариерата си, се е изправял немалко пъти и срещу Меси, и срещу Кристиано Роналдо.

“Нашата титла през 2014 година е 10 пъти по-ценна от останалите. В тези години и с Атлетико, и с Уругвай бях принуден да играя срещи Меси в пика на кариерата му. Същото важи и за Кристиано Роналдо в най-силния му период в Реал Мадрид. Аз съм вторият с най-много мачове срещу Меси. За някои може би Марадона е най-добрият за всички времена, но за мен това е Меси”, категоричен е Годин.

“Помня, когато през 2016 година Лео смяташе да се откаже от националния отбор. Бях на стадиона с баща ми и той ме попита защо не му изпратя съобщение. Помислих си, че той изобщо няма да ми обърне внимание, но след това помолих Луис Суарес за телефона на Меси и му писах. Споделих му, че не бива да се отказва, макар че в мой интерес като защитник би било да не играя повече срещу него. Истината е обаче, че ако Лео се беше отказал, целият футбол щеше да загуби”, коментира още той.