Меси: Не получих признание от клубния отбор за световната титла
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинецът не бе поздравен от ПСЖ за триумфа в Катар

Лионел Меси сбъдна голямата си мечта в края на 2022 г., триумфирайки на Мондиал 2022 с Аржентина. Така Лео спечели бленуваната световна титла. Аржентинецът сподели в интервю, че не е получил необходимото уважение докато е бил състезател на френския гранд Пари Сен Жермен. Аржентинецът се аргументира със събитията след финала на Световното 2022.

“Само аз не бях поздравен от клубния отбор за спечеленото Световно първенство. Всички останали 25 съотборници получиха признание от техните тимове.”

Тези действия на гранда от Париж  могат да бъдат оправдани с факта, че Аржентина спечели трофея след успех над Франция. Може би феновете на ПСЖ и тези във Франция нямаше да приемат добре поздравленията на ПСЖ към Меси.

Лионел Меси се разписа на два пъти срещу “петлите” във финала. Той вкара и една от дузпите за побеата на “гаучосите” с 4:2 от бялата точка, което им донесе световната титла.

Меси напусна ПСЖ през лятото и се радва на живота в Маями, където играе за Интер. Той получи лека травма в последния мач на тима, спечелен с 4:0 над Торонто. Лео не успя да се разпише в тази среща и не е ясно дали ще играе в следващия двубой на Интер Маями.