Стартовите състави на Лудогорец и Спартак Търнава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" ще се стремят да започнат с победа в групите на Лига на конференциите

Традиционният участник в групите на европейските турнири – Лудогорец, ще дебютира тази вечер в груповата фаза на Лигата на конференциите. “Орлите” приемат словашкия Спартак Търнава, като мачът започва в 19:45 часа и вече са ясни стартовите състави на двата отбора. Предвижда се успешен старт за Лудогорец, но словашкият тим не бива да бъде подценяван.

Българският шампион за поредна година ще участват в груповата фаза на надпреварите на УЕФА, но за първи път участват в Лигата на конференциите. „Зелените“ от Разград са и първият български отбор в историята, който ще е записвал двубой в групите на Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите.

Треньорът Ивайло Петев залага на оптимален състав, като Бърнард Текпетей, Кайо Видал и Матиас Тисера ще водят нападението. В защита ще играят Фон Витри, Сундберг, Вердон и Сон, като на вратата е Симон Слуга.

ЛУДОГОРЕЦ: 12. Симон Слуга, 16. Аслак фон Витри, 26. Ноа Сонко-Сундберг, 24. Оливие Вердон, 17. Сон, 82. Иван Йорданов, 6. Якуб Пьотровски, 8. К. Гонсалвеш, 37. Бърнард Текпетей /капитан/, 77. Кайо Видал, 10. Матиас Тисера

Спартак Търнава: 71. Доминик Такач, 24. Кристиян Кощрна, 4. Николас Горосито, 26. Себастиан Коша, 80. Адриан Желкович, 18. Мартин Шулек, 29. Мартин Микович/к/, 25. Филип Байнович, 97. Келвин Офори, 27. Ян Бернат, 57. Михал Дюриш