Betano предвижда успешен старт за Лудогорец в Лига на конференциите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" приемат Спартак Търнава и са фаворити за победата

Българският шампион Лудогорец ще дебютира в груповата фаза на Лига на конференциите тази вечер. “Орлите” приемат Спартак Търнава и ще се стремят да започнат в турнира с успех. В букмейкъра Betano тимът на Лудогорец е в ролята на фаворит. Наличните betano коефициенти в спортната секция дават предимство на българския първенец. Победа на “зелените” е оценена с 1.54 коеф., докато ставката за успех на гостите е 7.00.

След като се класира за Лига Европа през последните шест години, Лудогорец не успя да направи седмо поредно участие, след като бе елиминиран от Аякс в плейофите. Нидерландският тим записа успех с 4:1 в Разград в първия мач, но на реванша Лудогорец спечели с 1:0. Това обаче не сложи край на европейската им кампания, тъй като Лудогрец изпадна в груповата фаза на Лигата на конференциите, правейки седмото си поредно участие на голям турнир. В последния си мач “зелените” завършиха 2:2 срещу Ботев Пловдив, като имат четири успеха от седем двубоя в Първа лига през сезона.

Междувременно Спартак Търнава започва първото си участие в голямо европейско състезание от сезон 2018-19, когато словашкият отбор достигна груповата фаза на Лига Европа. Отборът на Михал Гашпарик записва последователни победи, побеждавайки Шурани с 8-0 във втория кръг на Купата на Словакия, преди да победи Михаловце с 4:3 в словашката Суперлига. Все пак Спартак Търнава е аутсайдер срещу Лудогорец в четвъртък и ще бъде изненада, ако запише успех в Разград.