google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ннай-красивото нещо и все още не мога да повярвам", написа той

Капитанът на аржентинския национален отбор – Лионел Меси публикува емоционално видео в Инстаграм, посветено на навършването на един месец, откакто спечели световната титла с „Албиселесте“ на Мондиал 2022 в Катар.

Ето какво написа Меси:

Един месец от най-красивото нещо в света и все още не мога да повярвам. Колко прекрасна лудост преживяхме през цялото това време, което приключихме с вдигането на Купата, която толкова желаехме всички.

Разбира се, да бъдеш шампион прави всичко да изглежда по-хубаво, но колко хубав месец прекарах, колко прекрасни спомени имам и те ми липсват. Липсват ми съотборниците ми, всекидневието с тях, матетата, разговорите, тренировките, глупостите, които правихме…

Колко красиво беше да видя как моето семейство се наслаждава всеки ден на едно незабравимо преживяване за всички и колко прекрасно беше да отивам за мачовете и да виждам лудостта на хората на терена и в Аржентина.

Благодаря, Боже, за всичко това. Както казах, знаех, че ще ми я дадеш. Това, което не можех да си представя, бяха последствията от постигнатото и не съм грешал, защото никога не лих могъл да си представя лудостта на хората в празненствата.

Вече един месец сме… СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ!!!